Sobáš s cudzincom a spoločný život v zahraničí  

  RSS

 balabama
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 1
04/04/2011 16:37  

Mam priatela Africana, ja som Slovenka. Chceme sa vziat, ale kedze on nehovori po slovensky, uprednostnili by sme sobas v inej krajine Europy (ak by to bolo mozne). Viete poradit, v ktorom state EU sa da zosobasit, ked su obaja manzelia cudzinci, teda nie obcania toho konkretneho statu. Je niekde mozne sa takto zosobasit?
A s tym sa vynara aj moja dalsia otazka, vedeli by ste mi poradit, ktora krajina v Europe ma najpriaznivejsie podmienky pre cudzincov? Na poskytnutie pobytu a pod.
Dakujem


ReagovaťCitovať
 JASMINA
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 58
13/05/2011 9:40  

asi v niake kraine nechcu cudzincov ja som sa vydavala vo viedni a to si pamatam že som musela mat potvrdenie z minysterstva vnutra že som nebola ešte vydata a to som musla dat preložit sudnemu znalcovi do nemčiny neviem ako ste na tom finančne ale najlepšie sa ti to pdari aksa vydaš tu alebo v jeho krajine alebo ako moja kamoška las vegas vela štastia


ReagovaťCitovať
 Natalia1980
Zaregistroval sa v roku 2013
Príspevky: 1
24/03/2013 13:27  

Ahojte chcem upozornit vsetky vydajchtive baby s africanmi konkretne z Nigerajcami.
Tento pribeh sa mi stal v Anglicku kde som spoznala Africana z Nigerie.Obaja sme mali pracu ale akonahle zistil ze mu poziciam peniaze prestal robit a tyzdenne si odo mna pytal peniaze a skoncilo to pri 300librach.Nebol problem pre neho ma udriet kedykolvek sa mu to zapacilo,tak som sa zbalila a odisla,lebo sme spolu byvali,kde pri odchode zacal po mne hadzat zemiaky!Ani nie o mesiac mi volal s tym ze bude pekne odo mna ak mu poslem 200libier.Ja som na to zareagovala ze chcem tych 300naspat ktore mi sluboval vratit.Nato mi on odpovedal ze nech mi niekto pozicia z kamaratov ak nemam peniaze.Samozrejme som mu peniaze nedala.O niekolko dni mi zavolal ze mu koncia viza a ze ci sa s nim neozenim co som velmi razne odmietla.Doteraz lutujem ze som nesla na policiu s tymto a pravdepodobne je teraz vo svojej Nigerii ak mu ovsem nejaka naivka v tej Britanii nepomohla.Mala som velke stastie ze som mu nenaletela,lebo by som mohla ktoviekde sediet a jeho by vobec netrapilo kde som,takze baby davajte si pozor na cudzincov co sa Vas snazia zlakat len na viza!!


ReagovaťCitovať
 aknaj
Zaregistroval sa v roku 2014
Príspevky: 1
10/02/2014 10:34  

ahojte musim z casti suhlasit co sa tyka nigericanov mne sa stalo ze som jendemu naletela dodnes nechapem ako som mohla byt tak sprosta, bol nekusotcne ziarlivy az som sa ho bala neudrel ma ale mala som velmi neprijemny pocit. Stretli sme sa na jednom ostrove a hotel a vsetko ako blba zamilovana som platila ja :/ lebo on vtedy mal zrazu milion problemov a vyhovoriek preco nema teraz peniaze a bola som statsna ked som sedela v lietadle na ceste domov. Su to neskutocny herci ako plac na skpype na kameru vseliake mozne naliehania a ako ma miluje a keci ….No vdaka tom som sa zoznamila z dnes uz mojim snubencom taktiez z nigerie …tym by som chcela napisat ze vlastne ono zalezi z akej oblasti je dany clovek on mi to vysvetloval oni sa delia na viacero skupin a on sam vie ze ak ten clovek je odtial a odtial dava si naneho pozor, tak by som rada upozornila hlavne zeny aby si davali pozor s kym sa chcu vziat …pred svadbou odporucam aspom nejaku dobu spolu zit ak je to mozne ….my sme spolu sice len 7 mesiaocv z toho zijeme spolu 3 mesiace a je uzasny ale stale si davam pozor ci nahodou cosi …a vela zalezi aj od jednotlivca ….on mna do svadby vobec netlaci …chce sa zoznamit s mojov rodinov dokonca uz viac krat spme skypovali s mojov rodinov, ja som telefonovala uz asi z kadzym clenom jeho najblizsej rodiny….vdaka nemu som spoznala mnohych z nigerie a mozem napisat ze je to ako vsade zalezi od jedinca aky je a nie z akej krajiny pochadza …prajem vam vela stastia a opatrnosti nieje nikdy dost


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Život v zahraničí
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.