Slovaci v Antalyi  

  RSS

 janka-pd
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 2
09/08/2011 14:20  

Ahojte, chystam sa na konci augusta do Antalye, a zaujimalo by ma ,ci niekto z Vas zije praimo tu alebo v okoli. Chcela by som najst niekoho, kto by bol schopny ucit mojho draheho po slovensky, pretoze sa nam nepodarilo najst jazykovku v okoli, ktora by sa venovala slovencine, cestine.
Dakujem za vsetky reakcie, Janka
A este trosku odveci, viem, ze tato tema sa uz riesila asi milionkrat, ale baby , ktore mate z tejto krajiny priatela a prestahovali ste sa do turecka, nemusi byt priamo z antalye ale tak vseobene, bolo pre vas tazke prisposobit sa ich kulture. ja som sice medzi turkami zila ,ale v LDN a myslim , ze velmi sa to so zovotom v Turecku porovnavat neda.
Este raz diky


ReagovaťCitovať
 Veronika_AYT
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 2
28/08/2011 18:26  

Ahoj Janka,

včera som priletela domov a o 3 týždne idem naspäť. Priamo do Antalye. Ak čokoľvek potrebuješ, napíš mi.

Čo sa týka priateľa – toho v Turecku nemám, no priateľov áno. Veľmi záleží z ktorej časti pochádza. Celá turecká riviéra je moderná. A s prispôsobením sa ich kultúre.. problém nemám, som tam doma, preto som prišla všetko zariadiť a letím späť. Ak by si mala nejaké otázky aj čo sa týka výučby slovenčiny, ozvi sa. Rada pomôžem s čím budem vedieť. Maj sa krásne, Veronika


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Život v zahraničí
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.