Skováci v Západnej Afrike (Ghana)  

  RSS

 Mario
Zaregistroval sa v roku 2017
Príspevky: 1
28/09/2017 0:06  

Ahoj.
Hľadám slovač na čiernom kontinente. Žijem a podnikám v Ghane. (Gold Coast) Pred tromi rokmi som sa rozhodol rozšíriť možnosti môjho podnikania. Cesta neľahká. Na začiatku sme boli traja partnery. Prvé dojmy boli super. Každý z nás videl raketový štart. Ale čoskoro sme sa zbadali. Po dvoch mesiacoch sme boli ošklbaný o všetky naše peniaze určené na investície a nový štart. Nováčikovská daň. Ošklbal nás každý, aj pre malé deti na ulici sme boli ľahkým sústom. Veľmi ma to hnevalo. Dnes som tu zostal sám. Moji spoločníci to na podruhé nedali. Chápem ich. Dnes je moja pozícia iná. Získal som skúsenosti a naučil sa v tejto rozdielnej kultúre, mentalite a právne odlišnom svete orientovať. Tuoto cedtou hľadám ľudí v mojom okolí a samozrejme záujemcou o prácu v Afrike.
Ponúkam možnosť podnikateľským subjektom zo Slovenska, nadviazanie spolupráce.
S pozdravom Mario


ReagovaťCitovať
 Beata
Zaregistroval sa v roku 2018
Príspevky: 298
24/08/2018 12:01  

Ahoj . Volam sa beata a nahodou som nasla na nete tvoj clanok.  Moj priatel pochadza z ghany a v marci planujeme dovolenku k jeho rodine a trosku pocestovat po ghane tak som hladala ci tam ziju aj nejaki slovaci 🙂 . Ak chces mozes mi napisat na mail bstimova@zoznam.sk  kde sa nachadzas a ak tamade pojdeme mozme sa zastavit. 

 


ReagovaťCitovať
 Beata
Zaregistroval sa v roku 2018
Príspevky: 298
18/09/2018 21:27  

Ahoj muj manzel je odtamad a v budoucnu planujeme se tam pretehovat 

kde presne se nachazis a v cem podnikas

muzes me napsat na kamilamawu@gmail.com


ReagovaťCitovať
 Beata
Zaregistroval sa v roku 2018
Príspevky: 298
25/02/2019 15:34  
  1. Ahoj,  náhodou som narazila na tovj príspevok, síce staršieho dátumu ale vyzerá to tak ze sa chystám sa presťahovať do ghany, žijem momentálne 12sty rok v irsku a nedávno som sa vydala v Ghane,. S vizami do irska to vyzerá dosť zložito, neviem ci ich manželovi dajú, tak premýšľam skúsiť šťastie tam. Nemám zatiaľ konkrétnu predstavu co tam ale budem  rada ak sa ozveš.Dana. Môj email :   loptickaaa@gmail.com 

ReagovaťCitovať
 Beata
Zaregistroval sa v roku 2018
Príspevky: 298
05/03/2019 17:19  

Ahoj Mário. Po dvoch rokoch práce na rozvojových projektoch v Keni sa chystám do Ghany. Budem veľmi rada ak tam stretnem Slovákov a veľmi ma zaujíma možnosť podnikania. 🙂 Dúfam, že aj po tak dlhom čase od pridania príspevku sa moja odpoveď k Tebe dostane! Môj email je z.kralinska@gmail.com  – prosím Slováci a Česi v Ghane, napíšte mi. Budem rada. 


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Život v zahraničí
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.