Cesta do zahraničia za prácou  

  RSS

 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
01/01/2007 22:00  

Zdravim vsetkych,ktori planuju cestu napr.do anglicka.V prvom rade vam chcem poradit,aby ste si vsetko dobre premysleli.Dalej,nikdy sa nespoliehajte na agentury.Tie predovsetkym myslia na svoje dobro.V neposlednom rade sa naucte JAZYK.Bez jazyka sa budete musiet spolahnut na inych ludi a pridu situacie,ked budete musiet nutne komunikovat a nebudete vediet ako si poradit bez jazyka.Ak sa naucite hovorit ,ste automaticky na koni a velmi vela si toho vybavite sami.Ak sa da skuste odist za niekym,kto je v cudzine uz dlhsie a je to vas kamarat,ktory vam rad pomoze a poradi.Vsetkym prajem vela,vela stastia.


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
04/01/2007 12:33  

Prosim Vas vie mi niekto poradit ktora agentura je seriozna? ved kazda z nich si moze ponuku vymysliet a predstavte si kolko ludi im posle peniaze na registraciu bez zmluvy a doklade o zaplateni. Dokonca jedna agentura prima peniaze na sukromny ucet takze viete si predstavit aky je to podraz.
A nikto im nic nemoze az ich budem musiet postupne preklepnut ja a nabonzovat danovemu uradu. Alebo financnej policii? ved to je podvod.

roman


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
03/02/2007 16:22  

no co si cakal sak si na slovensku ( ale aj v zahranici to je velmi popularne…. )


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Rady a tipy

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.