pracovne agentury pre cudzincov-holandsko  

  RSS

 janiger
Zaregistroval sa v roku 2012
Príspevky: 2
03/06/2012 14:59  

zdravim vas,
26.6. odchadzame aj s priatelom do holandska-konkretne mesto Leeuwarden.Chcela by som sa tymto spytat, ci mate niekto skusenosti s tym ako postupovat pri hladani prace. Pocula som že je najlepsie sa hned po prichode registrovat na prislušnom úrade práce kvoli daňovému číslu, neviete ako postupovať ?? Neovládeme totiž angličtinu perfektne, no dohovoriť sa vieme. Tiež by som sa chcela spýtať, či neviete poradiť nejaké holandské pracovné agentúry – najlepšie pre prácu na farmách, v skladoch a pod. Mali sme totiž vycestovať cez agentúru OTTO Workforce, ale nakoniec sme odmietli podpísať zmluvy, pretože sa nám zdali nanajvýš pofidérne. Za akúkoľvek odozvu a odpoveď ďakujeme.


ReagovaťCitovať
 nicknick
Zaregistroval sa v roku 2012
Príspevky: 3
02/07/2012 11:42  

neboj sa nič,na daňovom úrade to vybavíš raz-dva,pretože Holanďania sú tak inteligentný,že ti dajú katalóg,kde si najdeš Slovenčinu a podľa toho vyplníš žiadosť na originály


ReagovaťCitovať
 Katka0207
Zaregistroval sa v roku 2012
Príspevky: 4
06/07/2012 19:38  

Ahojte.Mam zaujem o pracu v Holandsku spolu s priatelom./praca vo fabrikach, v obchodoch, hoteloch,,/Ovladame anglicky jazyk na velmi dobrej urovni.Neviete mi poradit doveryhodne agentury pripadne niekoho kto by nam vedel pomoct?
S pozdravom

Katarina


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Pracovné agentúry

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.