Práca v Rakúsku a Švajčiarsku.  

  RSS

 Jaris
Zaregistroval sa v roku 2010
Príspevky: 2
10/02/2010 14:58  

Dobrý deň,

viem, že táto téma tu bola spomínaná, ale príspevky v nej sú pomerne staré.
Píšem sem, pretože mám vážny záujem o prácu v Rakúsku alebo Švajčiarsku. Nakoľko vysoká škola mi nevyšla a v Slovensku si nemôžem zohnať prácu tak som sa rozhodol skúsiť to aj takýmto spôsobom.

Ak viete o nejakej ponuke – hociktorej dajte mi prosím Vás vedieť na moju e-mail adresu: href=“mailto:philus@pobox.sk“>philus@pobox.sk

Vyštudoval som odbor Manažment regionálneho cestovného ruchu. Mám maturitu z nemeckého jazyka a po anglicky sa viem tiež dohovoriť (využíval som ju v Grécku a IT). Mám prax aj zo zahraničia – odpracované 2 letné sezóny a to v Grécku/Kréta 2008 (4 mesiace) ako pomocník v hotely, predaj lehátok + občasná práca v umývačke a v Taliansku v r. 2009 (3 mesiace) ako Fakyn pomocník okolo hotela a taktiež pomocné práce v umývačke riadu resp, občasný záskok. Nemám problém s akoukoľvek prácou (čašník, pomocník okolo hotela, animátor – znalosť animatorských služieb, umývač riadov …čokoľvek).

Som držiteľom certifikátu sprievodcu cestovného ruchu a training programu in hospitaly industry – Greek.
Som komunikatívny, pracovitý (na požiadanie môžem zaslať aj referencie z hotelov,kde som pracoval), schopnosť rýchlosť sa adaptovať a učiť sa nové veci, priateľský a rozumný.

V prípade, že mi viete poradiť aj nejaké web stránky/kontakty/zahraničné personálne agentúry (iba ozaj dobré), kde sa nachádzajú pracovné ponuky v zahraničí (nemusia byť len zo sféry cestovného ruchu) bol by som veľmi rád a vďačný. Ja som hľadal nejaké stránky + dokonca obvolával hotely cez skype, ale žiaľ zatiaľ neúspešne.

V prípade Vám zašlem aj môj Lebenslauf .

Ďakujem za všetky rady, typy alebo kontakty. S pozdravom Jaroslav


ReagovaťCitovať
 michalides
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 5
29/01/2011 11:24  

Prácu hľadajte na :natqaec2] http://www.pracavosvajciarsku.eu:natqaec2]


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Práca a štúdium v zahraničí

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.