Hľadám Slovákov v Chorvátsku - v Splite  

  RSS

 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
12/02/2007 10:22  

CHORVATOV JE TU VELA(HI HI),ALE SLOVAKOV MALO!!!!MOJ E-MAIL JE href=“mailto:nataliap13@net.hr“>nataliap13@net.hr,OZVITE SA SLOVACI!


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
29/05/2007 13:00  

Ahoj Natalka,
ja sice este nezijem v Chorvatsku, ale chystam sa tam. Vela Slovakov nepoznam, ale viem, ze su skor severnejsie.
Moj ciel je Zadar mam tam priatela. Mozem sa ta opytat ako si tam dlho a ci si si zvykla na zivot medzi nimi. Chystam sa tam opat zaciatkom jula a dokonca uz si pomaly zhanam pracu.

Joja Bratislava


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
29/05/2007 19:26  

Jozka,

ja som sice v Skotsku, ale Chorvatsko je moja srdcovka….neboj sa na dobre sa zvyka rychlo….Ved aj prezident Gasparovic ma korene v Chorvatsku….ja mam yuhoslovanske priezvisko…ale bohuzial rodinu tam nemam….Myslim ze sa mas na co tesit….Ides tam natvalo?


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
30/05/2007 8:43  

Ahoj Natalka,
tak to som trafila:-)))), myslela som, ze si v Chorvatsku.Natalka verim ti, ze ta Chorvatsko chytilo za srdce, pretoze som na tom tak isto. Ani vo sne by ma nenapadlo, ze raz budem takto uvazovat(mozny odchod zo SR) teraz sice zijem v BA, ale pochadzam s Kosic a po troch rokoch som si konecne splnila svoj sen dobra praca, svoj byt, auto a teraz tazke rozhodnutie. S Mirkom sme zatial spolu jeden rok, ale coraz castejsie to citime byt spolu a kedze ja ho na Slovensko nedostanem tak sa musi nieco vymysliet. Ty si pravdepodobne tiez vycestovala za pracou, ako sa ti dari. Zvladas to?Zvykla si si na dast?Drzim ti palce, pretoze viem ake je to tazke, ked si na vsetko sama aj ked Slovakov je v Skotsku dost.Neuveris, ale nas prezident je velmi popularny v HR strasne vela ludi ho pozna a nezabudnu mi pripomenut, ze jeho rodicia pochadzaju od nich dokonca mi presne kazdy povie, z ktoreho mestecka. Natalka ak by si chcela tak moj e-mail je href=“mailto:takacsova@etiam.sk“>takacsova@etiam.sk. Zelam pekny den, Joja


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
30/05/2007 9:04  

prepac Jozka, znie to komicky ale ja nie som Natalka ale Martin a som v Skotsku….zareagoval som , pretoze ako som spomynal Chorvatsko ma vzdy lakalo…Ked tam mas priatela…si sikovna a presadila si sa na SK co vobec nie je lahke tak s kuskom stastia sa presadis aj tam….Chorvatsko neskutocne napreduje, niekedy mam pocit ze su na tom lepsie ako my na SK…V HR sa bude citit rychlo ako doma….inak aj ja som povodne z Kosic…
No nic prajem ti vela stastia a nech sa ti len dari…inak ako si na tom s chorvatcinou….


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
30/05/2007 10:29  

Ahoj Martin,
velmi sa ti ospravedlnujem, ale ja som si absolutne nevsimla, ze neodpovedala Natalia no niekto iny, prosto sam zaljubena :-)))este raz prepac Martin. Mas pravdu, ze Chorvatsko napreduje, ale predsa je to trosicka ina mentalita, alebo mozno ten moj zivot v BA ma prinutil rychlejsie rozmyslat, konat a tam aj ked sa mi to paci je klud, nema problema, rano sa ide na kafe do restauracie, nic neponahla a ja som clovek, kroty hned kona ked nieco treba a planuje, vyvolava a zhana kym to nieje tak ako chcem. Na Mirka som mala naozaj stastie je velmi dobry a hlavne nekonfliktny typ, nema rad stres a pri tom sa snazi si zalozit svoju agenturu(tanecna) pritom robi casnika takze sa v istych veciach vymika mojmu pohladu na Chorvatov.
Martin pises ze si od KE mozem vediet odkial presne, ja som sa sice narodila v KE aj byvalam, ale potom sa nasi ostahovali so Turni nad Bodvou.
Co sa tyka chorvatstiny nieje tazka uz mi to celkom dobre ide a celkom v pohode komunikujem aj ked svojsky.
zatial

Joja


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
30/05/2007 17:31  

Ahoj Joja,

ja som v KE byval na Furci. Inak ked je mi velmi sympaticke na Tebe si vyzeras byt velmi pragamticka a dobre organizovana…Inak v akom obore pracujes ak sa smiem spytat.Aj ked to uz odbacam od temy.Inak mne sa hrozne paci ich rec a mena, skoro vsetky mi zneju ako zdrobneniny.
Takze Tvoj Mirko je aj tanecnik…no to je zaujimave.Inak by celkom zaujimalo ako akde ste sa zoznamili.A ci on je doma alebo na SK.
V kazdom pripade Chorvatsko moze byt celkom zaujimave…Ja keby som bol v bailku tak by som si tak urcite kupil nehnutelnost.V kazdom pripade taky Split sa mi zda 100 krat zaujimavejsi ako Blava.
Apropo kedy sa to do toho Chorvatska chystas?


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
31/05/2007 8:12  

Pekny den Martin,
zacneme po poriadku:-))) Martin to, ako reagujem na iste veci je len a len na zaklade mojich zlych skusenosti v zivote. Ked som dostala prvy krat obrovsku facku od zivota a to,ze ma nechal muz s 3 rocnym dietatom na SK a odisiel do Kanady a len tak mi zavolal, ze sa uz nevrati to ta preberie az az.od vtedy sa mi zivot zmenil a musela som dokazovat veci, o ktorych som si myslela, ze som na to slaba zena.nebola som. Velmi mi pomohol sport, hravam volejbal uz 20 rokov a to je moja zachrana az dodnes. co sa tyka profesie zacala som bankou, maklerstvom a dnes uz som v pohode asistent riaditela. dlha cesta, sice splneny sen no musim povedat, ze som zaplatila aj privisoku cenu v mojom osobnom zivote, ale ako sa hovori nic nieje zadarmo.
So synom som byvala na KVP a musim ti povedat, ze mi Kosice neskutocne, neskutocne chybaju, nedaju sa porovnat so ziadnym inym mestom, pretoze som tam prezila krasne roky a mam tam vela fantastickych priatelov, ktory mi dodnes telefonuju.
Co sa tyka Mirka on je Chorvat a neuveris normalne si ma zbalil na dovolenke a to som si nesla hladat priatela :-)))))
Do Chorvatska chodim tak raz za mesiac, mesiac a pol a pokial nieje sezona tak sme na striedacku s Mirkom. Najblizsie tam idem 29.6. na 10 dni.Split je velmi krasny aj ked teraz bol trocha rozostavany, davali do poriadku molo a pesiu zonu, ale mne sa aj tak viac pacil Sibenik je taky utulnejsi.Dost o mne a co ty Martin? smiem sa tiez opytat kde pracujes? viem, ze je to ine a pracu si clovek nevyberie, hlavne, ze zarobi ved prave tam ide.Asi som sa velmi rozpisala tak prijmi moje ospravedlnenie a este raz prajem pekny den
Joja


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
31/05/2007 8:16  

Pekny den Martin,
Martin to, ako reagujem na iste veci je len a len na zaklade mojich zlych skusenosti v zivote. Ked som dostala prvy krat obrovsku facku od zivota a to,ze ma nechal muz s 3 rocnym dietatom na SK a odisiel do Kanady a len tak mi zavolal, ze sa uz nevrati to ta preberie az az.od vtedy sa mi zivot zmenil a musela som dokazovat veci, o ktorych som si myslela, ze som na to slaba zena.nebola som. Velmi mi pomohol sport, hravam volejbal uz 20 rokov a to je moja zachrana az dodnes. co sa tyka profesie zacala som bankou, maklerstvom a dnes uz som v pohode asistent riaditela. dlha cesta, sice splneny sen no musim povedat, ze som zaplatila aj privisoku cenu v mojom osobnom zivote, ale ako sa hovori nic nieje zadarmo.
So synom som byvala na KVP a musim ti povedat, ze mi Kosice neskutocne chybaju.Co sa tyka Mirka on je Chorvat.Najblizsie tam idem 29.6. Dost o mne a co ty Martin,kde pracujes a ako sa ti dari.


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
31/05/2007 8:20  

najprv mi ukazovalo chybu, ze to neprejde a nakonec ked som to skratila a poslala vidim, ze preslo aj to predchadzajuce, sorry nemusis citat vsetko :-))))))))

pekny den

JOja


ReagovaťCitovať
 Exilák bez mena
Zaregistroval sa v roku 2009
Príspevky: 95382
01/06/2007 10:16  

Zdravim Jozka,

celkom ma potesil Tvoj odkaz. To co sa ti stalo s Tvojim prvym partnerom je mi luto….ale bohuzial stavaju sa vseliake veci. Mas synceka, a to co mu das to sa ti 1000 krat vrati.A co ho v tej Kanade tak zlakalo, ze jej dal prednost pred vlastnym synom…to by ma celkom zaujimalo…Ale kazdy sme iny.Inak co sa tyka tej Bratislavy bol som tam minuly rok v lete na dva tyzde a musim povedat, ze som bol uplne znechuteny ludmi…mal som jeden velmi nagativny zazitko…ked som bol v centre na kaficko…bol som doslova zhuseny spravanim jedneho casnika…ja som zaplatil co som bol dlzny a on za mno vybehol von, ze vraj ,,Nech sa paci zaplatit!,, ale nebol to ,,ziaden Vrchni prchni,,tak som isiel dnu a povedal som mu ze som vsetko vyrovnal…kolegovy…ten tvrdil ze nie, nikto sa ma nezastal…tvrdil ze som mal dve piva a kavu… ja som mal len jedno a jednu kavu….takze som bol dostatone triezvy nato aby som si to pametal…mimochodom nechal som mu tam predtym 200 Sk ale asi mu to bolo malo….ale …nerad sa k tomu vraciam.
Mne trochu Kosice chybaju ale po dvoch tyzdnoch ma ta nostalgia nejak prejde domov chodim kvoli rodine.
Vidis co sa tyka mna ci mi veris alebo nie pracujem tu v banke ale len ako Administrator,,spracuvame seky a platby,,nic zaujimave..rutinna praca…ale neztazujem si aj ked by to mohlo byt trosku lepsie zaplatene…
ale da sa…

Co sa tyka vztahu…budes mat asi dilemu, ci ostat na SK alebo is do HR…ale ako sa hovori laska hory prenasa…dufam ze ti to vyjde.

Vsetko dobre Jozka a aj Tvojmu priatelovy Mirkovy..


ReagovaťCitovať
 mosunara
Zaregistroval sa v roku 2010
Príspevky: 3
22/11/2010 9:34  

Ahooooj

Ja žijem v Zadare ale muž ma rodinu v Splite a často tam chodievame 🙂
Posielam pekny pozdrav do Splitu 🙂


ReagovaťCitovať
 Rembraco team
Zaregistroval sa v roku 2011
Príspevky: 28
14/08/2011 11:48  

Dobry den.

Moje meno je Zdenek Hovanjec, pracujem ako menezer spolocnosti Rembraco Networking a zaroven koordinator pre implemetaciu produktov na trhoch Ciech a Slovenska.

Vas kontakt som nasiel na, pri hladani vhodnych obchodnych partnerov pre spolupracu, rozhodol som sa aj Vam napisat.

Spolocnost Rembraco Networking zahajila svoju cinnost na Europskom kontinente v lete 2010. Od toho casu uspesne posobi vo viac ako 20. statoch, kde ma uz viac ako 48000 spolupracovnikov. Tymto svojim rastom sa stala najrychlejsie rastucou sietou v historii networking marketingu vobec. No este stale je tu sanca aj pre vas, zapojit sa a zabezpecit si velmi atraktivny pasivny prijem. Ak si predstavime o aku velku populaciu – potencialnych klientov sa jedna, urcite pochopite nas zaujem o rozsirenie tejto obchodnej siete.

V tychto dnoch prichadzame aj do Ciech, a na Slovensko s nasim jedinecnym produktom Rembraco Slim. V zasade, ide o doplnok zdravej vyzivy, napomahajuci pri roznych potiazach ci uz s vysokym krvnym tlakom, korekciou hladiny cholesterolu, pri potiazach so zvysenou hladinou glycidov – krvneho cukru pri Diabetes Melitus II (alebo cukrovke typu II), no v konecnom dosledku, je na vacsine trhov kde tento vyrobok distribuujeme, vyhladavany najma koli vyraznemu efektu pri chudnuti.

Rembraco Slim je velmi dobre predajny produkt, nakolko obsahuje jedinecnu formulu, pozostavajucu vylucne z prirodnych substancii. Zakladnou nosnou latkou je prava brazilska kava arabica, ktora mu zabezpecuje vstup do takmer kazdej domacnosti (pretoze kava sa pije skoro v kazdej domacnosti). Dalsie substancie su Garsinia Cambogia a Katechin – extrakt zeleneho caju. (viac o produkte )

Distribucia produktu prebieha vylucne v prostredi sietoveho marketingu, prostrednictvom vlastnej distribucnej siete. Nekupite ho v ziadnej kamennej predajni ci lekarni. Samotne podnikanie prebieha na medzinarodnej urovni (teda bez ohranicenia hranic, statov, oblasti…) plne automatizovane, a to vdaka nasmu affiliate linku. Cim sa dostava moznost aj pre Vas, aj ked nezijete na Slovensku, alebo v Cechach, zapokit sa a profitovat na tomto systeme. Zo strany spolocnosti je zabezpecena plna logisticka podpora, nas spolupracovnik, pokial nema zaujem, sa s tovarom urcenym konkretnemu klientovi, vobec nestretava. Priamy predaj prostrednictvom lekarni, obchodov so zdravou vyzivou, internet shopov, ci podobne, realizovany nie je, ako uz bolo vyssie spomenute. Toto dava nasmu obchodnemu partnerovi vyraznu exkluzivitu na trhu. Nakolko si sam reguluje svoj biznis v prostredi v ktorom posobi.

Prijem nasich spolupracovnikov je ohraniceny iba ich aktivitou. Uz od prveho dna totiz automatizovany system spracovava objednavky vasich klientov a zabezpecuje ich distribuciu, cim s avam okamzite vytvara vas prijem. Uz v prvych troch mesiacoch neraz dosahuju spolupracovnici mesacny prijem na hranici 1000,- euro. Skutocne. Samozrejme ze mame aj spolupracovnikov, u ktorych je to ale aj menej.

Momentalne hladame vhodneho obchodneho partnera pre poziciu Prveho centra pre trhy Ciech, Moravy a Sliezka. Dalej obsadzujeme pozicie Marketing riaditela pre jednotlive staty v ktorych uz siet posobi, pripadne aj novo vznikajuce. Pozicia Prveho centra v prostredi sietoveho marketingu je skutocne velmi lukrativna. Pod prvym centrom sa v danom state buduje cela siet. Teda, vsetky predaje idu cez poziciu Prveho centra, a teda, aj vsetky financne toky. Je zrejme, ze ziskanie takejto pozicie je skutocne lukrativnou zalezitostou. Pozicia Prveho centra moze byt obsadena tak fyzickou, ako i pravnickou osobou. Pozicia prveho centra nijak neobmedzuje teritorium podnikania (primarne sa vsak predpoklada budovanie siete v danej krajine pre ktoru je ustanoveny ako Prvy center). Ku dnesnemu dnu posobi spolocnost Rembraco Networking uz v 22 krajinach nasho kontinentu.

Prvy center priamo riadi siet Marketingovych riaditelov. Prvoradou ulohou tychto je budovanie obchodnej siete do hlbky. Ich pocet nie je nijak limitovany a je iba na obchodnej zrucnosti Prveho centra do akej miery je schopny zvladat ich riadenie.

Spolocnost Rembraco Networking zabezpecuje pre svojich Prvych centrov komplexne zaskolenie a priebezne vzdelavanie v oblasti inetrnetoveho marketingu, nakolko predaj produktu prebieha okrem klasickej formy (door to door), najma na zaklade vyuzitia modernych technologii, co umoznuje aj masivnejsi nabor spolupracovnikov do siete a prekonava obmedzenia v zmysle hrabic jednotlivych statov.

Vazeny obchodny partner.
Zrejme chapete, ze nasim cielom je vybrat najvhodnejsieho kandidata pre danu pozicie. Samotnemu vyberu bude este predchadzat rozhovor kazdeho zaujemcu o tuto poziciu, s pracovnikom vedenia spolocnosti, na urovni Prveho centra so CEO, pre Marketingovych riaditelov s Narodnym riaditelom, resp s uz jestvujucim Prvym centrom danej krajiny.

V pripade ze vas nasa ponuka zaujala, predpokladany termin pre vase interwiev je 1. 8. 2011.

Pre zahajenie spoluprace je potrebne prejst na nasu stranku a registrovat sa. Registracia Vam nezaberie viac ako dve minuty, nasledne vam vsetky dolezite informacie bude spolocnost zasielat priamo na vas mail.

Link pre registraciu: :fkewdm0i] http://www.rembraconetworking.com/?ID=13120:fkewdm0i]

Zdenek Hovanjec
Manazer Rembraco Networking Slovakia


ReagovaťCitovať
Zobraziť všetky príspevky v kategórii Kontakty medzi Slovákmi a Čechmi v zahraničí

Tvoja reakcia


  
  
Spracovávám

Nie si prihlásený! Prihlásiť sa alebo sa Registrovať.